Suomalaista
osaamista.

INFO

Info-osiostamme löydät tietoa tuotteidemme materiaaleista, vastuullisuudesta, tuotannosta, kenkien kokotaulukon ja hoito-ohjeet sekä yleisimmin kysytyt kysymykset. Lisäksi löydät myös ohjeet reklamaation tekemiseen sekä asiakaspalvelun yhteystiedot.

TOIMINTAMME JA TUOTANTOMME KIVIJALAT

SUOMALAINEN OSAAMINEN

Kaikki Kuoma-tuotteet on suunniteltu Suomessa ja kengät valmistamme käsityönä Kuomiokosken tehtaalla Ristiinan kupeessa. Kuoma-kengille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Kuoma-vaatteet puolestaan kantavat suomalaisesta suunnittelusta kertovaa Design from Finland -merkkiä.

VASTUULLISUUS

Läpi tuotannon kantava ajatuksemme on, että valmistamme kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Hankimme valmistusmateriaalit vastuullisilta toimijoilta. Käytämme kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan ja olemme minimoineet tuotannosta syntyvän jätteen määrän. Käytämme maalämpöä Kuomiokoskella ja Mäntyharjussa, ja lisäksi tuotamme itse sähköä käyttöömme Kuomiokosken tehtaamme katolla olevilla aurinkopaneeleilla. Arvostamme työntekijöitämme ja meillä työskennellään reiluissa ja turvallisissa työoloissa.

LAADUKKAAT MATERIAALIT

Käytämme kenkien valmistuksessa laadukkaita ja nykyaikaisia materiaaleja. Kenkämme on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön ja siksi panostamme kestäviin materiaaleihin. Valitsemme eri kengän osien valmistamiseen aina juuri siihen tarkoitukseen parhaiten sopivan materiaalin. Testaamme kenkien laatua ja kestävyyttä läpi valmistusprosessin. Kaikki kenkämme ovat täysin PVC-vapaita.

Kuoma logo

Tarinoita
oikeasta
elämästä.