Kuomiokosken
Kuoma.

KUOMA YRITYKSENÄ

Kuomiokoski Oy, tuttavallisemmin Kuoma, on vuonna 1928 perustettu kenkä- ja lastenvaatevalmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät suomalainen osaaminen, mukavuus, laadukkuus ja käytännönläheisyys.  

Kuoma toimii Etelä-Savossa Kuomiokosken kylässä ja Mäntyharjulla, ja lisäksi Kuomalla on vientiosasto Vantaalla. Kaiken kaikkiaan Kuoma työllistää yli 100 henkilöä Suomessa. 

Vuosien saatossa kertyneen ammattitaidon ja kuluttajaymmärryksen myötä Kuoma-tuotteet on suunniteltu sopimaan täydellisesti pohjoiseen ilmastoon ja erilaisiin käyttötarkoituksiin vuoden ympäri. 

Kuoma on sinulle, joka arvostat suomalaista osaamista ja ammattitaitoa.

Tutustu Kuomaan myös brändivideollamme tästä

PERHEYRITYS

Kuoman perusti ja Kuoman ensimmäisenä toimitusjohtaja oli Juho Puttonen, joka perusti tehtaan Kuomiokoskelle vuonna 1928. Nyt yrityksessä on mukana jo kolmas polvi.

ARVOT

Kuoman arvoihin kuuluvat vastuullisuus, suomalainen työ ja käsityö. Nämä ohjaavat Kuoman jokapäiväistä tekemistä tuotekehityksestä yrityksen toimintaan.

KANSAINVÄLINEN TOIMIJA

Kuoma toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Kanadassa, Ukrainassa, Kazakstanissa, Kirgisiassa ja Mongoliassa.

KUOMA – KOTIMAISTA LAATUA JA MUKAVUUTTA VUODESTA 1928

Kuoma logo

YHTEYSTIEDOT

Kuomiokosken tehdas:
Kuomiokoski Oy
Pohjallistie 1
52780 Kuomiokoski

Lisätietoja Kuoma-tuotteista ja jälleenmyyjistä saat Kuoman asiakaspalvelusta kuoma@kuoma.fi tai puh. 015 415 1100. Tietoa Kuoma tuotteiden valmistuksesta ja jakelusta sekä yhteydenotto-ohjeet kuluttajille ja jälleenmyyjille löydät täältä.

LASKUTUSTIEDOT

Kuoman laskutustiedot löydät täältä.

KUOMAN MYYNTIEDUSTAJAT (SUOMI)

Jani Kokkonen, p. 040 0276 680, jani.kokkonen(a)juhoputtonen.fi,
(Itä-Suomi ja Pohjois-Suomi) / Jalkineet

Petra Hyörtti, p. 050 3243 803, petra.hyortti(a)juhoputtonen.fi,
(Etelä-Suomi ja Länsi-Suomi) / Jalkineet

Jari Turunen, p. 050 550 6335, jari.turunen(a)kuoma.fi / Lasten talvivaatteet ja asusteet