Kuoma
-vuodesta
1928.

KUOMA

Kuoman toiminta on alkanut vuonna 1928, kun Juho Puttonen hankki omistukseensa myllytilan Kuomiokoskelta. Vuosien saatossa Kuoma on valmistanut kenkien osia pinko- ja ulkopohjista kantakappeihin ja kärkikovikkeisiin, pensselinvarsia, urheiluasusteita, kuten kyynärsuojia ja motocross-hanskoja sekä tietenkin kenkiä ja kengänpohjallisia. Lue koko tarinamme täältä!

KAIKKIIN ARJEN TILANTEISIIN

Nykyisin Kuoma tunnetaan ennen kaikkea laadukkaiden kenkien valmistajana. Tunnetuin tuotteemme on Putkivarsisaapas, joka on kuulunut suomalaisten suosikkitalvikenkiin vuodesta 1989. Vuonna 2019 Kuoma otti harppauksen toiminnassaan laajentamalla tuotevalikoimaansa lasten ulkoiluvaatemallistolla. Kenkämallistoihimme voit tutustua täällä ja lastenvaatteet löydät täältä.

SUOMALAISTA OSAAMISTA

Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme, ja haluamme olla luomassa Suomeen työpaikkoja ja elävöittää kotipaikkakuntiamme Kuomiokoskea ja Mäntyharjua. Talvikenkiemme suomalaisuudesta kertoo niille myönnetty Avainlippu-tunnus. Uskomme laadukkaisiin tuotteisiin ja kenkämme on tehty kestämään. Kaiken kaikkiaan kenkiemme valmistuksessa on jopa 75 työvaihetta. Tutustu tarkemmin Kuoma-kenkien valmistukseen täällä.

TARINOITA OIKEASTA ELÄMÄSTÄ

Kuoma-tuotteet on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, arjen kaikkiin hetkiin. Me emme matki muita, vaan olemme rohkeasti oma itsemme. Haluamme olla mukanasi luomassa muistoja kaikissa tilanteissa, jokaisessa päivässä, vauvasta vaariin. Kuljemme kanssasi läpi elämän polkujen.

Kuoma logo punainen

Laatua
arjen
hetkiin.