Elämän pieniin
ja suuriin
seikkailuihin.

LASTENVAATTEET

Lasten talviulkoiluvaatemallistostamme löydät taidolla valmistetut takit ja housut, kestävät haalarit ja lämpimät pipot. Olemme kiinnittäneet vaatteiden suunnittelussa huomiota samoihin asioihin, joita lapset ja vanhemmat arvostavat Kuoma-kengissä: käytettävyyteen, mukavuuteen, lämpöön ja kestävyyteen.

Kaikki Kuoma-vaatteet ovat vedenpitäviä, hengittäviä ja hyvin kulutusta kestäviä. Malliston kuoseissa ihastuttavat kauniit kukat ja lehdet sekä erilaiset kiinnostavat graafiset kuviot. Värikartassa näkyvät Kuoma-kenkien raikkaat värit, mikä tekee vaatteiden ja kenkien yhdistämisestä helppoa. Talvivaatteiden mittataulukon löydät täältä. Lastenvaatevalikoimaan pääset tutustumaan täällä

Design from Finland

Kaikki ulkoiluvaatteet ovat suomalaista suunnittelua ja niille on myönnetty
Design from Finland -merkki.

TUTUSTU ULKOILUVAATEMALLISTOOMME JA LÖYDÄ SUOSIKKISI!

KESTÄVÄT ULKOILUVAATTEET

Ulkoiluvaatemallistomme on suunniteltu 2–12-vuotiaille lapsille. Haalareita löytyy kokovälillä 86–140, takkeja ja housuja koosta 92 kokoon 164.

UNISEX-MALLEJA

Ihanan väriloiston lisäksi ulkoiluvaatemallistosta löydät myös niin tytöille kuin pojille sopivia unisex-malleja, joissa väreinä ovat tyylikkäät musta ja harmaa.

PUISTOON JA PULKKAMÄKEEN

Ulkoiluvaatteemme on suunniteltu sopimaan kaikille aktiivisille lapsille. Vaatteemme sopivat niin puisto- ja pihaleikkeihin kuin pulkkamäkeen tai lumihangessa peuhaamiseen.

LUOTU TOIMIMAAN TALVIPAKKASISSA
– NIIN ARJESSA KUIN PIENISSÄ SEIKKAILUISSAKIN

Yksityiskohdat
luovat
toimivan
kokonaisuuden