Boots

Kengät

Laajasta kenkämallistostamme löydät kotimaiset kestävät ja laadukkaat naisten ja miesten kesä- ja talvikengät sekä helpot ja käytännölliset lasten talvikengät. Lisäksi valikoimastamme löytyvät villa- ja korkkipohjalliset, anatomisesti muotoutuvat sport- ja memorysoft-pohjalliset sekä kenkien liukuesteet ja syylingit, eli lämpimät sisätossut saappaisiin.

Vuosien saatossa kertyneen ammattitaidon ja kuluttajaymmärryksen myötä kaikki kenkämme on suunniteltu sopimaan täydellisesti pohjoiseen ilmastoon ja erilaisiin käyttötarkoituksiin vuoden ympäri. Kenkien valmistuksessa kiinnitetään huomiota materiaalien valintaan ja kenkien laatua testataan läpi valmistusprosessin. Materiaalien valinnassa huomioidaan myös niiden vastuullisuus. Kaikki kenkämme valmistetaan Kuomiokosken tehtaalla Etelä-Savossa ja kengillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Kotimaiset Kuomat ovat tunnettuja ennen kaikkea mukavuudestaan, keveydestään ja laadustaan. Monipuolisesta lasten mallistostamme löydät suositun Putkivarsisaappaan lisäksi kevyitä likaa ja vettä hylkiviä lasten talvikenkiä tarrakiinnityksellä ja lumilukolla sekä ihanat ensikengät ja huopasaappaat. Aikuisten kenkä mallistostamme löydät vettähylkivät nilkkurit, trendikkäät talvisaappaat ja lämpimät huopakengät – sekä tietenkin mukavat kesäkengät. Mallistostamme löytyy myös vegaanikenkiä, niihin voit tutustua täällä.