Made in Kuomiokoski.

Kuoma-kenkien valmistus

Periaatteemme on valmistaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Olemme vastuullinen toimija ja käytämme aina mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja kenkien valmistuksessa. Valmistusmateriaalit hankimme vastuullisilta toimijoilta Euroopasta. Minimoimme materiaaleista syntyvän hävikin, ja jäljelle jääneistä jätteistämme tehdään energiaa polttolaitoksessa. Arvostamme työntekijöitämme ja heidän ammattitaitoaan ja meillä työskennellään turvallisissa työoloissa. 

Tuotteitamme kehitämme jatkuvasti ja huomioimme asiakkailtamme tulevan palautteen kehitystyössä. Kaikki kengät valmistetaan Kuomiokosken tehtaalla Etelä-Savossa. 

Kaiken kaikkiaan saappaiden valmistuksessa on jopa 75 työvaihetta. Tällä sivulla pääset tutustumaan, miten Kuoma-kengät syntyvät – suunnittelusta pakkaukseen. Kaikkia seitsemääkymmentäviittä työvaihetta emme tähän mahduttaneet, mutta saat silti hyvän käsityksen siitä minkälainen työ ja ammattitaito on jokaisen Kuoma-kengän takana.

Haluatko nähdä miltä tehtaalla näyttää?

Mikkelin Jukurien edustajia kävi vierailulla tehtaalla lokakuussa 2021. Voit tutustua tehtaan toimintaan heidän vierailustaan tehdyllä videolla: https://vimeo.com/622427708/531331375c