För livets små
och stora
äventyr.

BARNKLÄDER

I vårt sortiment av vinterfriluftskläder för barn hittar du jackor och byxor, slitstarka overaller och varma mössor, allt tillverkat med yrkesskicklighet. I designen har vi fäst vikt vid samma saker som barn och vuxna värdesätter i Kuoma-skorna: att de är användbara, bekväma, varma och slitstarka.  

Alla Kuoma-kläder är gjorda av material som är vattentäta, andas och är slitstarka. Kollektionens mönster utgörs av underbara blommor och blad samt olika intressanta grafiska former. I färgskalan går Kuoma-skornas pigga färger igen, vilket gör det lätt att kombinera kläder och skor. 

Kolla in vår kollektion av fritidskläder och hitta din favorit! 

Design from Finland

Alla fritidskläder är av finländsk design och de har beviljats symbolen Design from Finland. 

KOLLA IN VÅRA KOLLEKTION OCH HITTA DIN FAVORITT!

KOLLA IN VÅRA KOLLEKTION

SLITSTARKA FRITIDSKLÄDER

Vår kollektion av friluftskläder är designad för barn i åldern 2-12 år. Overaller finns i storlekarna 86-128 och jackor och byxor från storlek 92 till storlek 164. 

UNISEX-MODELLER

I den färgsprakande kollektionen av friluftskläder finns även stiliga svarta och grå unisex-modeller, som passar både flickor och pojkar.

FÖR LEKPARKEN OCH PULKBACKEN 

Våra friluftskläder är designade för att passa alla aktiva barn. Våra kläder passar såväl för lekar i parken och på gården som i pulkbacken eller snödrivan.

GJORDA FÖR KALLA VINTERDAGAR
– BÅDE I VARDAGEN OCH PÅ SMÅ ÄVENTYR

Detaljerna
skapar en
fungerande
helhet