Skor eller
stövlar,
bara det är
Kuoma.

SKOR

I vårt stora skosortiment hittar du slitstarka sommar- och vinterskor av hög kvalité för vuxna och praktiska barnvinterskor som är lätta att ta på. I vårt sortiment ingår dessutom ull- och korksulor, anatomiskt utformade sport- och memorysoft-sulor samt halkskydd för skor och varma filtsockor att användas i stövlar.  

Tack vare den fackkunskap och konsumentförståelse som vi samlat på oss under åren, är alla våra skor designade för att passa perfekt i ett nordligt klimat och för olika slags användning året om. Vid tillverkningen av skorna fäster vi uppmärksamhet vid valet av material och skornas kvalité testas under hela tillverkningsprocessen. Vid val av material tar vi hänsyn till hur hållbara de är. Alla våra skor tillverkas vid fabriken i byn Kuomiokoski i Södra Savolax och våra skor har beviljats symbolen Nyckelflaggan. 

Kuoma-skorna är framför allt kända för att vara bekväma, lätta och av hög kvalité. I vårt mångsidiga sortiment för barn hittar du, förutom den populära Putkivarsi-stöveln, lätta smuts- och vattenavstötande vinterskor med kardborreknäppning och snölås samt härliga första skor och filtstövlar. I vårt sortiment för vuxna hittar du vattenavstötande kängor, trendiga vinterstövlar och varma filtskor – och naturligtvis sköna sommarskor.

FÖR ATT GÖRA DET LÄTTARE FÖR DIG ATT HITTA LÄMPLIGA SKOR FÖR JUST DITT ÄNDAMÅL HAR VI KATEGORIERNA:

Stjärnan i Original-kollektionen är en stövel med rakt skaft som är känd för att vara lätt och av hög kvalité.

Den 30-åriga Putkivarsi-stöveln är den mest köpta Kuoma-modellen. Skorna i Original-kollektionen är designade för att passa vardagens alla situationer och användare i alla åldrar. 

Kolla in våra modeller >

Högklassig bekvämlighet även för stadsbruk. Kollektionen Urban gör Kuoma-skorna till en naturlig del av stadsbilden.

I det mångsidiga sortimentet hittar du bekväma skor för såväl sommar som vinter.

Hitta Kuoma-skor som passar just din stil!

Kolla in våra modeller >

För alla dagar och väder året om. Skorna i kollektionen Outdoors är gjorda för friluftsliv.

I kollektionen hittar du skor som passar såväl när du rastar hunden eller tillbringar en vinterdag ute med familjen som på en kompistur i naturen.

Kolla in våra modeller >

FÖR DIG?

Kuoma-skor passar dig som vill ha utmärkta skor som kan användas varje dag.

För dig, som vill att varje steg ska kännas lika bekvämt och lätt.

För dig, som värdesätter finländskt kunnande och yrkesskicklighet.

RICKY FÖR MÄN
VINTERN 2021

FRÅN SNÖSKOTERLEDEN TILL AFTER SKI.

KOLLA IN SORTIMENTET
Lätta och
varma
Kuoma.