Tietosuojaseloste

Keitä olemme?

Kuomiokoski Oy
Pohjallistie 1
52780 Kuomiokoski

Puh (015) 415 1100
Fax (015) 415 1141
kuoma@kuomiokoski.fi

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?

Hei! Kun vierailet Kuoman sivustolla, keräämme automaattisesti tietoja, jotka voidaan luokitella henkilötiedoiksi. Näitä tietoja ovat mm. IP-osoitteesi, vierailusi päivä ja kellonaika, käyttämäsi laite ja sen ohjelmisto & selain, sekä tietoja tietokoneesi käyttöjärjestelmästä. Saatamme myös kerätä tietoa klikkauksista ja sivuista joita olet selannut, sekä tuotteista joita olet lisännyt ostoskoriisi.

Henkilötietojen käyttö

Keräämme tietoja asiakkaistamme siksi, jotta voisimme käsitellä heidän tilauksiaan turvallisesti. Pystymme ottamaan asiakkaihimme yhteyttä henkilötietojen avulla, sekä heidän halutessaan jakamaan heille tietoa tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Kenelle jaamme tietosi?

Kuoma ei luovuta tietojasi ulkopuolisille, ellet suostu siihen itse. Luovutamme tietoja vain osapuolille, joiden on välttämätöntä saada tietyt tiedot tilausten toimittamisen kannalta (kuten verkkokaupan tilauksen toimittajille eli kuljetusyhtiöille ja maksupalveluiden tarjoajille).

Kuinka kauan säilytämme tietoa?

Säilytämme joitain antamiasi tietoja (kuten henkilötietojasi) niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme tarjota sinulle tuotteitamme ja auttaa sinua ongelmatapauksissa.

Jos laki velvoittaa meitä, voimme säilyttää osaa tiedoistasi vielä senkin jälkeen kun emme tarvitse niitä enää kaupankäynnin jälkeen. Tällaisia tilanteita ovat mm. määräysten noudattaminen, väärinkäytösten ehkäisy ja riitojen ratkaisu.

Mitä oikeuksia minulla on tietojeni säilyttämisen suhteen?

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus:

  • saada tietoa henkilötietojen käsittelystä
  • saada pääsy tietoihin
  • oikaista tietoja
  • poistaa tiedot ja tulla unohdetuksi
  • rajoittaa tietojen käsittelyä
  • vastustaa tietojen käsittelyä

Huomioithan, ettet voi käyttää kaikkia oikeuksia kaikissa tilanteissa. Tilanteeseen vaikuttaa esimerkiksi se, millä perusteella henkilötietoja käsitellään. Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, kuoma@kuoma.fi.