Ensitunnelmia Kuoma X QKLS -mallistosta

Oletko vielä kuullut Kuoman ja Suomen Lumilautaliiton välisestä yhteistyöstä? Kuoma ja Suomen lumilautamaajoukkue Team QKLS ryhtyivät yhteistyöhön helmikuussa 2021 Kuoman aloittaessa joukkueen pääsponsorina. Yhteistyön merkeissä Kuoma aloitti lumilautailijoiden kanssa 365-kampanjan, joka kuvastaa sekä yhteistyötä että matkaa kohti Pekingin talviolympialaisia.

Nyt Kuoman ja Kuukkeleiden yhteistyö laajenee yhdessä suunniteltujen Kuoma x QKLS -jalkineiden myötä. Inspiroidakseen yhdessä ihmisiä liikkumaan ulkona, maajoukkuelaskijat ja Kuoman suunnittelutiimi ovat työstäneet yhteisen collabo-malliston, johon kuuluvat talvikengät lapsille ja aikuisille.

Team QKLS:n laskijat ja Kuoman suunnittelijat ovat luoneet yhdessä ainutlaatuisen, ulkoiluun ja rinteeseen sopivan malliston. Mallistoon kuuluvat putkivarsimallin kengät sekä aikuisille ja lapsille, sekä lämpimät ja säädeltävissä olevat tossut.

Kengät ovat lämpimät, pehmeät ja nopeat vetää jalkaan, ja niissä on myös kiristettävät lumilukot, jotka varmistavat sen ettei lumi pääse kengän sisälle kovassakaan menossa. Kengät ovat myös täysin vegaaniset ja ne on valmistettu kaikkien Kuoman kenkien tapaan vastuullisesti ja ammattitaidolla Suomessa, Kuomiokosken tehtaalla.

Mallistoon kuuluu talvikenkien lisäksi lämpimät ja pehmeät tossut, joita on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Valkoiset tossut hohtavat pimeässä jopa 10 tuntia niiden luonnollisen luminesenssin ansiosta.

Tossut sopivat kotona rentoutumiseen, matkustamiseen, kuin myös telttailuun luonnon helmassa. Myös tossuissa käytetyt materiaalit ovat täysin vegaanisia, minkä lisäksi ne ovat säädeltävissä niissä olevan pikalukon avulla.

Paljastamme pian miltä nuo uudet yhteistyömalliston kengät näyttävät!