Pidä
huolta
Kuomastasi.

TIETOA KUOMA-TUOTTEISTA

TUOTTEIDEN TUOTANTO JA JAKELU

Kaikki kenkämme suunnitellaan ja valmistetaan Kuomiokosken tehtaallamme. Valmiit kengät kuljetetaan Mäntyharjulle logistiikkakeskukseen jakelua varten. Tarkemman kuvauksen kenkien valmistusprosessista voit lukea täältä

KENKIEN KOKOTAULUKKO

Näin valitset oikean koon Kuoma-kengissä:

Kengissä on hyvä olla ainakin 1 cm ylimääräistä tilaa pituussuunnassa, jotta kenkä on mukava käytössä. Lasten kengissä suosittelemme 1,5 cm varaa, jotta jalan kasvaessa kenkä ei jää heti pieneksi. Kuoma jalkineiden pohjallinen on irrotettavissa, joten sen avulla on helppo tarkistaa jalkineen sopivuus lapselle. Huomioithan, että Kuoma lenkien leveys ja laajuus vaihtelee malleittain sen mukaan, mikälainen käytetty lesti.

TUOTTEIDEN KÄYTTÖ JA ELINKAARI

Kuoma-tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä. Huolehtimalla ja huoltamalla Kuoma-kenkiäsi voit pidentää käyttöikää entisestään.

TUOTTEIDEN HOITO-OHJEET

Jotta Kuoma kenkäsi kestävät hyväkuntoisena, niitä täytyy hoitaa, kuten kaikkia muitakin kenkiä. Pintamateriaalina Kuoma-kengissä ovat pääasiassa vettä ja likaa hylkiväksi käsitelty pintakangas, tekstiili ja aidot nahat kuten pintanahka ja nupukki. Tutustu Kuoma jalkineiden pesuohjeisiin, jotka löytyvät joko tuotekortista tai tuotteessa kiinni olevasta pesuohjelapusta (esim. kengissä kengän sisällä varressa). Noudata aina tuotteesi mukana tulevia pesuohjeita. Myös tähän alle olemme keränneet kenkien hoito-ohjeita.

TALVIKENGÄT

Kangaspintaiset kengät (esimerkiksi Putkivarsi, Lady, Universal): Pesuohjelapulla merkityt talvijalkineet voidaan myös pestä huolellisesti ohjeita noudattaen: pesulämpötila enintään 30 astetta, kuten myös kuivaus. Älä käytä huuhteluainetta tai rumpukuivausta. Poista pohjallinen ennen pesua. Vettä- ja likaahylkivyyskäsittelyn uusinta tarkoitukseen sopivilla suihkeilla erityisesti pesun jälkeen auttaa säilyttämään tuotteen hyvät ominaisuuden pidempään. On tärkeää noudattaa ohjelämpötiloja, koska esimerkiksi kuivaus liian kuumassa kuivauskaapissa lämpö voi aiheuttaa vaurioita päällismateriaaliin.
Pehmeävartiset saappaat (esimerkiksi Glamour, Gloria, Alice): Puhdistukseen suositellaan kosteaa kangasta, jolla puhdistetaan lika jalkineista. Saappaat voidaan pestä käsin enintään 30 asteen lämpötilassa. Konepesua ja rumpukuivausta ei suositella. Poista pohjallinen ennen pesua. Kuivaus ilmavassa paikassa.
Huopakengät: Villahuovasta valmistetut kengät puhdistetaan harjaamalla. Huopakenkiä ei voi vesipestä. Jos huopakengät kastuvat, ne voivat kutistua. Huopakengät on kuivatettava huoneenlämmössä ilmavassa paikassa. Pohjallinen kannattaa ottaa pois ja laittaa kengän sisään esimerkiksi paperia joka imee kosteutta.
Nahkakengät: Suosittelemme, että nahkakengät käsitellään nahanhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Puhdistukseen käytetään puhdistussientä tai -harjaa, ja puhdistuksen jälkeen suojakäsittely uusitaan. Kostuneet nahkakengät kuivataan huoneenlämmössä ilmavassa paikassa. Pohjallinen kannattaa ottaa pois kuivumisen ajaksi. Kostuessaan nahka saattaa värjätä.

KESÄKENGÄT

Nupukkinahkaiset kengät: Nupukkinahka on samettisen pehmeä ja hienojakoinen nahkamateriaali. Suosittelemme näiden jalkineiden suojaamista ja hoitamista erityisillä nupukkinahalle tarkoitetuilla kosteutta ja likaa hylkivillä suoja- ja hoitoaineilla (sumute). Käsittely ennen käyttöönottoa sekä uusintakäsittely myöhemmin pidentää jalkineiden käyttöikää. Kengän pinta voidaan tarvittaessa puhdistaa mokkaharjalla harjaamalla. Puhdistukseen voidaan käyttää myös kosteaa liinaa. Nupukkinahkaiset kengät eivät kestä vesipesua.
Nahkakengät: Kuoman nahkakengät on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi.Suosittelemme, että nahkakengät käsitellään nahanhoitoaineella ennen käyttöönottoa. Puhdistukseen käytetään puhdistussientä tai -harjaa, ja puhdistuksen jälkeen suojakäsittely uusitaan. Kostuneet nahkakengät kuivataan huoneenlämmössä ilmavassa paikassa. Pohjallinen kannattaa ottaa pois kuivumisen ajaksi. Kostuessaan nahka saattaa värjätä.
Tekstiilipintaiset kengät: Puhdistukseen suositellaan kosteaa kangasta, jolla lika voidaan pyyhkiä jalkineesta. Tekstiilipintiset kengät eivät kestä vesipesua.

VAATTEET

Lasten ulkoiluvaatteiden puhdistukseen suosittelemme kosteaa kangasta, jolla puhdistetaan lika vaatteen pinnalta. Vaatteet on valmistettu 100% polyesteristä ja ne voidaan pestä pesukoneessa max 40 asteen lämpötilassa. Kuivaus huoneenlämmössä tai kuivauskoneessa max 40 astetta. Noudatathan huolellisesti vaatteiden pesuohjetta.

LÖYDÄ
UUSIA
SUOSIKKEJA

TUTUSTU VALIKOIMAAN
Kuoma
kaikkiin
hetkiin.

Kuva tulossa!