Ajankohtaista

Working at Kuoma series
Töissä Kuomalla sarja
toukokuu 9, 2022 12:00

Töissä Kuomalla sarjassamme seuraavaksi esittelyssä tiiminvetäjä Kata ja työnjohtaja Marko. Tutustu heidän työtehtäviinsä ja ajatuksiinsa työskentelystä Kuomalla. Samalla kurkkaat myös jalkinevalmistuksen eri työvaiheisiin.

Shoe designer at Kuoma
Töissä Kuomalla: kenkäsuunnittelijan matkassa
marraskuu 15, 2021 12:00
Kuoman kenkäsuunnittelija Riikka saa inspiraatiota kaikkialta ympäristöstään, mutta myös luonnosta ja olosuhteista, joissa Kuoma kenkiä käytetään. Myös kenkä- ja materiaalimessuilta voi löytyä uusia ideoita.

Kuoma and Finnish Snowboard Association launch collabo collection
Kuoma ja Lumilautaliitto julkaisevat collabo-malliston
marraskuu 1, 2021 12:00

Maajoukkuelaskijoiden ja Kuoman suunnittelijoiden yhteistyössä suunnittelema mallisto Kuoma X QKLS Aftred Shred Series -mallisto näkee päivänvalon. Kyseessä on ensimmäinen lumilautamaajoukkueen brändin QKLS:n collabo-tuote. Mallisto pitää sisällään After Shred Boots -talvisaappaat aikuisille ja lapsille sekä After Shred Shoes -tossut.

Hockey team Jukurit visit the Kuoma factory
Jääkiekkojoukkue Jukurit vierailulla Kuoman tehtaalla
syyskuu 14, 2021 12:00

Syyskuussa Mikkelin Jukurien edustajat vierailivat Kuomiokosken tehtaalla. Jukurien joukkueen päävalmentaja Olli Jokinen sekä kapteeni Petrus Palmu pääsivät katsomaan, miten Kuoma kengät syntyvät.

Kuoma X QKLS Get Together
Kuoma X QKLS Get Together
maaliskuu 1, 2021 12:00

Kuoma kutsui Team QKLS:n tehtaalleen Kuomiokoskelle ja tämä päivä muistetaan ikuisesti. Upeat ja taitavat nuoret laskijat tekivät temppuja tehtaan ympäristössä ja laskivat mm. tehtaan katolta. Valtava kiitos kaikille, jotka saivat tämän tapahtumaan!

Kuoma and Finnish Snowboard Association launch cooperation
Kuoma ja Lumilautaliitto yhteistyöhön
helmikuu 14, 2021 12:00

Lumilautailijat saavat joukkoonsa uuden merkittävän kumppanin Lumilautaliiton ja Kuomiokoski Oy:n solmittua yhteistyösopimuksen. Yhteistyön merkeissä aloitetaan 365-kampanja, joka kuvastaa sekä ympärivuotista yhteistyötä että matkaa kohti olympialaisia.