Kengät tai
saappaat,
kunhan on
Kuomat.

KENGÄT

Laajasta kenkämallistostamme löydät kotimaiset kestävät ja laadukkaat naisten ja miesten kesä- ja talvikengät sekä helpot ja käytännölliset lasten talvikengät. Lisäksi valikoimastamme löytyvät villa- ja korkkipohjalliset, anatomisesti muotoutuvat sport- ja memorysoft-pohjalliset sekä kenkien liukuesteet ja syylingit, eli lämpimät sisätossut saappaisiin.

Vuosien saatossa kertyneen ammattitaidon ja kuluttajaymmärryksen myötä kaikki kenkämme on suunniteltu sopimaan täydellisesti pohjoiseen ilmastoon ja erilaisiin käyttötarkoituksiin vuoden ympäri. Kenkien valmistuksessa kiinnitetään huomiota materiaalien valintaan ja kenkien laatua testataan läpi valmistusprosessin. Materiaalien valinnassa huomioidaan myös niiden vastuullisuus. Kaikki kenkämme valmistetaan Kuomiokosken tehtaalla Etelä-Savossa ja kengillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Kotimaiset Kuomat ovat tunnettuja ennen kaikkea mukavuudestaan, keveydestään ja laadustaan. Monipuolisesta lasten mallistostamme löydät suositun Putkivarsisaappaan lisäksi kevyitä likaa ja vettä hylkiviä lasten talvikenkiä tarrakiinnityksellä ja lumilukolla sekä ihanat ensikengät ja huopasaappaat. Aikuisten kenkä mallistostamme löydät vettähylkivät nilkkurit, trendikkäät talvisaappaat ja lämpimät huopakengät – sekä tietenkin mukavat kesäkengät. Mallistostamme löytyy myös vegaanikenkiä, niihin voit tutustua täällä.

SOPIVAN KENGÄN LÖYTÄMISESSÄ JUURI SINUN KÄYTTÖTARKOITUKSEESI
HELPOTTAVAT KATEGORIAMME:

Original-malliston tähti on keveydestään ja laadukkuudestaan tunnettu putkivarsisaapas.

30-vuotias putkivarsisaapas on Kuoman ostetuin malli. Original-malliston kengät on suunniteltu sopimaan jokaiseen arjen tilanteeseen ja kaikenikäisille käyttäjille.

Tutustu mallistoon >

Laadukasta mukavuutta myös kaupunkikäyttöön. Urban-mallisto tuo Kuoma-kengät luontevaksi osaksi katukuvaa.

Monipuolisesta mallistosta löydät kotimaiset mukavat kengät niin kesään kuin talveen.

Löydä juuri sinun tyyliisi sopivat Kuomat!

Tutustu mallistoon >

Kaikkiin hetkiin ja sääolosuhteisiin läpi vuoden. Outdoors-malliston kengät on luotu ulkoiluun.

Mallistosta löydät kengät, jotka sopivat niin lenkkeilyyn koiran kanssa ja perheen talvipäivän viettoon kuin kaveriporukan luontomatkalle.

Tutustu mallistoon >

SINULLE?

Kuoma-kengät ovat sinulle, joka haluat erinomaiset kengät jokapäiväiseen käyttöön.

Sinulle, joka haluat jokaisen askeleesi tuntuvan yhtä mukavalta ja kevyeltä.

Sinulle, joka arvostat suomalaista osaamista ja ammattitaitoa.

Sinulle, joka haluat kotimaiset kengät.

RICKY MIEHILLE
TALVI 2021

AFTERSKIISTÄ KELKKAREITILLE.

TUTUSTU VALIKOIMAAN
Kevyt ja
lämmin
Kuoma.